Активен Таг

Рим

Градот Рим им нуди помош од 2000 евра на идните брачни двојки за организирање свадба во областа на…

Областа Лацио, во средишна Италија, годинава им нуди помош од по 2.000 евра на идните брачни двојки, за организирање свадби во таа околија. Обидот е да се зајакне работата со угостителските објекти и тамошниот сектор за свадби, по