МОМЦИ ОД СРБИЈА ПОКАЖАА ШТО НОСАТ НА ПЛАЖА, СИТЕ СЕ СМЕЈАТ: Ние не сме домат-туристи, ние сме прехрамбени-туристи! (ВИДЕО)

Оваа туристичка сезона, изгледа, ќе ја паметиме најмногу по дискусии за тоа што и кои се „домат туристи“, а што има во нивната чанта или рачниот фрижидер што го носат на плажа.

Двајца момци од Србија „ја поминале играта“ за време на нивниот летен одмор. Имено, двајцата за време на престојот на плажа снимиле видео во кое изјавиле што понеле со себе на плажа.

И внатре, а богами и надвор, вистинска гозба. Вино, пршута, краставица, маслинки, цреши, домати, вишни, сирење се само дел од производите кои се наоѓаат во нивниот рачен фрижидер.

Додека удобно лежеле под чадорот, еден од нив фотографирал се што донеле, вклучително и самата плажа на која уживале.

„Какви домат-туристи… Има домати, има маслинки, има краставици, има вишни, има црешни, има пршута, има сирење, значи не сме туристи од домати, ние сме … “ рече првиот, по што вториот му се придружи на младиот човек велејќи „Прехрамбени туристи “, по што првиот накратко рече; “Така е”.

Засега не се знае кога е направена снимката.