Пике ја остави Клара: Децата се уште му се во срцето, повеќе не можеше да живее без нив

0

Поранешниот фудбалер на Барселона беше снимен на аеродром, а многумина забележаа дека Пике изгледа уморно и запоставено и дека очигледно качил неколку килограми.

Пике пристигна во Мајами каде конечно ќе се види со своите деца. Поранешниот фудбалер не ги видел синовите Милан и Саша повеќе од еден месец.

Колумбиската пејачка Шакира на почетокот на месецот се пресели во Мајами со синовите Милан и Саша, а сега во посета на децата пристигна и нејзиниот поранешен партнер Жерар Пике, но овој пат без неговата девојка Клара.