ТАВ свечено го отвора за бизнис реновираниот primeclass салон на Меѓународниот аеродром Скопје

TAV Operational Services, водечки светски снабдувач на угостителски услуги и дел од TAV Airport и ADP Group, го претстави реновираниот бизнис салон на Primeclass на Меѓународниот аеродром Скопје. Со најновите подобрувања, деловниот салон на Primeclass на патниците им нуди уште поудобно и полуксузно искуство кога патуваат низ Меѓународниот аеродром Скопје.

На 6 ноември, на Меѓународниот аеродром Скопје, на свеченото отворање проследено со сечење лента и коктел, беше отворен целосно реновираниот бизнис салон на Primeclass, управуван од TAV Operational Services, дел од TAV Aeroporte.
Фокусирајќи се на создавање на софистицирана и добредојдена средина до најмалите детали, деловниот салон на Primeclass сега може да се пофали со подобрено мени, шведска маса и бар кои ги задоволуваат широк спектар на потребите на патниците, вклучувајќи вегански и вегетаријански опции.

Извршниот директор на ТАВ Оперативни услуги, Ѓучлу Баткин и генералниот директор на ТАВ Македонија, Неџат Курт, на денешната свеченост ја пресекоа лентата и официјално го означија отворањето на целосно реновираниот бизнис салон на Primeclass.
„Реновирањето на деловната сала е доказ за посветеноста на ТАВ Оперативни услуги за подигнување на квалитетот на услугите. Со привлечно мени за различни вкусови и бар дизајниран да направи патниците да се чувствуваат како дома, имаме за цел да го подобриме искуството на патувањето“. – изјави Ѓучлу Баткин, извршен директор на ТАВ Оперативни Сервисс, по повод официјалното отворање. Тој, исто така, ја изрази посветеноста на компанијата за обезбедување удобност и луксуз на патниците и ја истакна важноста на Скопје како посебна дестинација, како и зголемената популарност што ја добива во последните години, што резултира со континуирано зголемување на бројот на патници.
Понатаму, бидејќи одржливоста е вградена во секојдневното работење на ТАВ и посветеноста за намалување на влијанието врз животната средина игра голема улога, употребата на пластика е елиминирана од понудата на услуги во реновираниот бизнис салон на Primeclass.
„Прекрасен ден за убава пригода, го славиме свеченото отворање на нашиот реновиран бизнис салон Primeclass на Меѓународниот аеродром Скопје. Како глобален бренд и водечка компанија во управувањето со аеродромите, ТАВ Аерпорте, членка на Групацијата АДП, нуди вкупно интегрирани услуги во сите области на работењето на аеродромот, вклучително и угостителски услуги, со најдобар можен квалитет. Како TAV Aeroporte, нашата визија е да обезбедиме животна средина од светска класа за патниците и гостите кои патуваат низ нашите аеродроми, и TAV Operational Services како наша сестринска компанија управува со ВИП и деловни салони и услуги. ТАВ Оперативни услуги е една од најбрзо растечките компании во рамките на ТАВ Аеропорт Холдинг и стана водечки бренд во овој сектор. Затоа, сигурен сум дека ќе го видите нивното име на вашите патувања низ многу други аеродроми низ светот. Би сакал да изразам благодарност до тимот кој деноноќно работеше за да го заврши овој проект навреме и со секој детал, особено што бизнис салата се реновираше во најпрометниот период од годината во шпицот на летната сезона.“ – изјави Неџат Курт, генерален директор на ТАВ Македонија.

Со фокус на гостопримството и обезбедувањето беспрекорно искуство на патниците, ТАВ Оперативни услуги, исто така, ги најавува плановите за воведување на услугата Fast-Track, која ќе ја подобри удобноста на патниците и ќе обезбеди супериорно искуство на патниците на аеродромот.
Лоциран во делот „Заминувања“ во близина на излезите на скопскиот аеродром, по безбедносна и пасошка контрола, помеѓу портите 203 и 204, новиот бизнис салон на Primeclass на скопскиот аеродром е подготвен за 24/7 услуга, нудејќи рај на удобност и луксуз за патниците. патувајќи преку Меѓународниот аеродром Скопје.