(ВИДЕО) Осум милиони прегледи: Сопственикот му купи нова играчка, неговата реакција е феноменална!

Кампер е златен ретривер кому сопственикот му подари нова играчка, а потоа ја сними неговата реакција, што ги насмеа тиктокерите до солзи.

На почетокот на видеото кучето возбудено скокна и ја намириса својата играчка во облик на рак, но кога играчката почна да се движи, работите добија сосема поинаков тек.

@camperthegolden its giving endless entertainment #camperthegolden #dogsoftiktok #petsoftiktok #goldenretriever #puppy #amazon #amazonfinds #dog ♬ Mission Impossible Theme (Movie Trailer Mix) – Dominik Hauser

Неговиот ентузијазам наеднаш стивнал и колку повеќе му се приближувал ракот, толку повеќе се плашел и на крајот завршил на каучот. Потоа почнал да лае по играчката, а кога ни тоа не помогнало, се обратил за помош кон мачката која само ја гледала играчката.

Видеото е прегледано повеќе од 8,5 милиони пати и собра речиси милион лајкови, а тиктокерите не престануваат да го коментираат смешниот момент.

„Купивме иста играчка за нашето куче и тој ја искина на парчиња. Нема веќе рак“, напиша еден тиктокер, додека друг додаде: „Најсмешно е кога ќе се обиде да ја убеди мачката да ја преземе работата“.