Активен Таг

Земја

Пентагон објави шокантни податоци: “ВОНЗЕМЈАНИ МОЖЕБИ ЧЕСТО ЈА ПОСЕТУВААТ ЗЕМЈАТА“

Официјални лица на Пентагон во нацрт-документот минатата недела соопштија дека вонземјаните можеби го посетуваат Сончевиот систем и испраќаат помали сонди за истражување, односно како што прави НАСА кога истражува планети.

ВИСОК РИЗИК – “Овој астероид е долг колку олимписки базен, може да ја удри Земјата, знаеме и…

Откриен е нов астероид кој според прелиминарните пресметки би можел да ни го расипе „Денот на вљубените“ во 2046 година.  Астероидот сега е познат како 2023 DW, широк е 50 метри и има 1:607 шанси да удри во Земјата, но експертите