Активен Таг

криминал

ХАОС ВО АЛБАНИЈА – Балканскиот миленик на Западот е во ‘слободен пад’: “Неговите…

Премиерот на соседна Албанија, Еди Рама е еден од најпрозападните политичари на Балканот, поранешен кошаркар и уметник кој дојде на власт ветувајќи немилосрдно сузбивање на криминалните групи. Сепак, една деценија подоцна, напорите на Рама