Активен Таг

Куманово

ПРВ КЛУБ НА АМЕРИКАНСКИ ФУДБАЛ ВО МАКЕДОНИЈА – “Костурите“ од Куманово ентузијастички и…

Ентузијастички и посветено момците од спортскиот клуб „Кумановски Костури“ (Kumanovo Skeletons) први во државата играат американски флег фудбал. Екипата нè пречека пред нивниот тренинг на фудбалскиот стадион зад градскиот базен во