Активен Таг

Џеф Безос

ВОДЕНИОТ ‘ЅВЕР’ НА ЏЕФ БЕЗОС – Новата мега-јахта на милијардерот забележана на…

Суперјахтата „Кору“, ѕверот вреден 500 милиони долари на Џеф Безос, е забележана во Северното Море откако на 13. февруари исплови од Ротердам, а видеото е објавено од организацијата Dutch Yachting. Тест возењето на мега јахтата долга