Активен Таг

авиосообраќај

ОПШТ ХАОС ВО ГЕРМАНИЈА – Над 600 летови се откажани поради штрајк на персоналот на четири…

Патниците на четири аеродроми во Германија денеска се соочија со откажани летови и одложувања поради штрајкови во последниот бран индустриски кризи што ја погодија земјата. Штрајковите што ќе се одржат на аеродромите во Дизелдорф,