Активен Таг

Калифорнија

ИТНА ЕВАКУАЦИЈА – Нова силна бура ја погоди Калифорнија: Зад себе остави најмалку две жртви и…

Уште една силна бура ја погоди Калифорнија во текот на ноќта, принудувајќи илјадници да се евакуираат и резултираше со најмалку два смртни случаи, бидејќи насипот во крајбрежниот округ Монтереј попушти. „Се надевавме дека ќе ја