Активен Таг

Нови Сад

ХОРОР ВО СРБИЈА – Сопственичката на куќата и станарката кои беа пронајдени мртви со денови не…

Милка Т. (89 г.) и нејзината станарка Драгица З. (67 г.) денеска се пронајдени мртви во куќата во Апатин, во соседна Србија. Несреќните жени најверојатно се задушиле од чадот бидејќи според неофицијалните информации во просторијата каде