Активен Таг

кошарка

ЛОС АНЏЕЛЕС ВО СОЛЗИ – Историска ноќ за Пау Гасол, по неговите зборови сите останаа со…

Шпанецот го заслужи ова! Оваа ноќ ќе остане запишана во историјата на светската кошарка. Дресот со број 16 на Пау Гасол е официјално повлечен и ниту еден кошаркар на Лос Анџелес Лејкерс никогаш повеќе нема да го носи овој број на својот